Основни партньори:

timkenntnkoyozvlzklbbcr

За нас

За Регал Р ЕООД

Регал Р ЕООД е фирма с дългогодишни традиции, утвърдена на местния пазар на търговци на лагери на едро и дребно.

От основаването си през 2000 г.,Регал Р ЕООД предлага своите продукти на клиенти от Варна и региона.През 2003 г. компанията отваря магазин в гр.Шумен. В стремежа си за развитие през годините,към днешна дата Регал Р ЕООД обслужва свои клиенти от България и Европа.

За да се гарантира най-високо качество на продуктите, ние работим заедно с водещи производители на лагери на следните дружества: KOYO / Япония /, TIMKEN /USA/, NTN-SNR / Франция / , ASAHI / Япония /, ZKL / Чехия / , ZVL / Словакия / .
Освен това ние си сътрудничим редовно с множество други добре познати компании, като сред тях са:CONTINENTAL-CONTITECH,OPTIBELT,GUFERO,NSK,PFI,VBF,SBP,WBF и др.

За да гарантираме най-добро обслужване, ние постоянно работим върху нашите умения и знания в областа на лагерите.Благодарение на нашите складове, мрежа от търговски представители и тясното сътрудничество с логистични оператори, ние успешно предлагаме бързи доставки за нашите клиенти както в цялата страна, така и в Европа.

Нашето дългогодишно присъствие на пазара, утвърдена позиция,опит и развитие в обслужването ни правят водещ доставчик на висококачествени лагери и близки до тях продукти.

Нашата надеждност може да бъде доказана чрез редовните ни клиенти, не само в България, но и в Европа.

timken

snr

ntn

koyo

skf

ina

fag

zvl

zkl

asahi

sam

optibelt

gufero

unibelt

dayco

wbf

cfb

zwz

vbf